Меню

Избор на място за монтаж на вътрешното тяло на климатика

Изборът на място за монтаж на вътрешното тяло на климатика е изключително важен за разпределението на въздуха в помещението, както и за вашия комфорт. При избора на място трябва да се спазват както изисквания, свързани с физичните закони, така и такива, свързани изцяло с усещане за движение на въздуха. Ето и някои от тях:

  1. Вътрешното тяло на климатика не трябва да бъде монтирано прекалено високо – това изискване е свързано с физичния закон за движение на топлия въздух нагоре. Ако климатикът ще се ползва само за охлаждане, това правило може да бъде игнорирано.
  2. Вътрешното тяло на климатика не трябва да се монтира на места, от които въздушната струя ще е насочена точно срещу диван, маса или или друго място за отдих.
  3. Вътрешното тяло на климатика не трябва да се монтира по начин, при който въздушната струя ще е насочена точно над спалня, легло или места, където се спи.
Избор на място за монтаж на вътрешното тяло на климатика
© 2003-2023 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Nippon.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. Продължавайки да ползвате сайта ни, Вие се съгласявате с това. Още информация
Чат с нас!