Меню

 

Нашите марки

 

Биттел разполага с богато портфолио от разнообразни продукти и марки, част от които са собственост на компанията. Биттел е официален вносител за България и дългогодишен партньор на някои от най-големите и водещи производители на техника в света. Сред нашите търговски марки са:

 

Nippon

 

Nippon предлага широка гама климатични, соларни и домофонни системи. Марката е създадена преди повече от десетилетие и се е утвърдила на българския и европейски пазар с високото качество на своите продукти и безупречното сервизно обслужване. Nippon е търговска марка собственост на Биттел.

 


 

Мебели Carmen

 

Carmen са висок клас мебели за дома и офиса, които отговорят на най-високите изисквания за качество, дизайн и комфорт. Марката е собственост на Биттел и предлага богата гама продукти за обзавеждане – релакс холови гарнитури, трапезария, решения за вашата градина и огромно разнообразие от офис столове и ергономични бюра. Независимо дали търсите класически дизайн, лукс, или свежи интериорни идеи в съвременен стил, с мебели Carmen ще ги откриете. По-голямата част от моделите са налични на склад и могат да бъдат разгледани и тествани в нашите шоуруми в град София, Пловдив, Варна и Бургас.

 


 

Daikin

 

Daikin е световен лидер в производството на климатични системи. Създадена през 1924 г. в Япония, днес марката заема водещи позиции по цял свят и се разпространява на 4 континента в над 150 страни, а Биттел е изключителен и официален представител на Daikin за България. Използвайки иновативни технологии, Daikin създава богата гама решения за климатизация, които да осигурят комфортна и устойчива среда на живот за всички хора и региони по света.

 


 

Toshiba

Toshiba е световноизвестна японска мултинационална корпорация с дългогодишна история. За година на основаването ѝ се счита 1938 г., като тя е резултат от сливането на две компании – Shibaura Seisaku – sho и Tokyo Denki. Официалното ѝ преименуване на Toshiba Corporation е през 1978 г. Към настоящия момент корпорацията е водещ производител на електроника, битова техника, медицинско и офис оборудване, полупроводници, компютърен хардуер, електрообзавеждане, асансьори и ескалатори, осветление. В сферата на услугите Toshiba Corporation се е специализирала в областта на информационните технологии и комуникационното обслужване. Биттел е официален представител на Toshiba за климатична техника в България.

 


 

Климатици AUX

AUX е един от световните лидери в производството на климатични системи. Марката е част от AUX Group – корпорация основана през 1986г. в Китай. Компанията развива своята дейност в няколко индустриални сектора и разполага с 11 производствени бази и няколко центъра за научноизследователска дейност. Брандът предлага широка гама инверторни климатици, професионални системи за климатизация и термопомпи за отопление/охлаждане и битова гореща вода. Биттел е официален представител на марката за България от 2021г.

 


 

Farfisa

ACI Farfisa е италианска компания и водещ производител на висококачествени продукти в сферата на домофонните системи. Историята на компанията започва през 1946 г., като първоначално е била производител на музикални електронни органи, синтезатори и акордеони. Днес ACI Farfisa е безспорен лидер в областта на домофонните системи с хиляди реализирани проекти по цял свят, а Биттел е официален вносител на продуктите за България.

 


 

Dahua

 

Dahua Technology е световен лидер в производството на системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, алармени системи и инфраструктурни решения. Компанията се е утвърдила като иноватор в своята област и е притежател на редица патенти, и носител на множество награди и отличия. Продуктите на марката са широко разпространени в над 180 страни по целия свят и намират приложение в различни сектори, като се използват както за професионални нужди, така и в домашни условия. От края на 2019г. Биттел е официален вносител на Dahua за България.

 


 

Yeastar

 

Yeastar e световен лидер в разработването на PBX системи за малкия и среден бизнес. Компанията предлага иновативни и гъвкави решения, сред които IP телефонни централи, VoIP гейтуей и облачна PBX платформа. Основана през 2006 година, днес Yeastar има над 200 000 доволни клиенти, в над 100 държави по целия свят.

 


 

Panasonic

Panasonic е японска корпорация със стогодишна история в сферата на телекомуникационното оборудване. Още от основаването ѝ през 1918 г. компанията залага на качество и иновативни технологии, което с годините я е превърнало в един от водещите лидери в индустрията на електрониката. Биттел е официален вносител на телекомуникационно оборудване Panasonic за България и предлага различни видове телефони и телефонни централи.

 


 

Gigaset

 

Gigaset е мултинационална корпорация, която се е доказала на международните пазари като лидер в телекомуникационното оборудване. Почти всички продукти на компанията се произвеждат в Германия. Биттел е официален и ексклузивен дистрибутор на Gigaset и предлага на българския пазар богат асортимент от телекомуникационни продукти.

 


 

Alcatel

Alcatel е френска компания, която се е доказала на международните пазари с високото качество на своите продукти и услуги в сферата на телекомуникациите. Основана е през далечната 1898 г. и до момента продължава да поддържа лидерски позиции в областта на мобилните комуникации, като през последните десетилетия се специализира в разработването и производството на хардуер и софтуер. Биттел е основен и ексклузивен вносител на продукти Alcatel за българския пазар.

 


 

Cobra

Cobra е водещ американски производител на навигационни системи и продукти в сферата на мобилните комуникации. Днес, след повече от шестдесетгодишна история, корпорацията продължава да се разраства на световно ниво, а продуктите ѝ са разпространени в повече от 75 страни. Биттел е официален дистрибутор на марката Cobra за България.

 


© 2003-2024 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Nippon.bg използва бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. С натискане на бутона „Приемам всички“, Вие се съгласявате да използваме, информацията събрана чрез всички видове „бисквитки“ с цел по-добра навигация, анализ и таргетиране. За повече подробности прочетете тук.
Чат с нас!