Nippon.bg Nippon.bg

Меню

Стационарните телефони все още са актуални и предпочитани за употреба в дома и офиса, заради тяхната сигурност, надеждност, удобство и икономичност. Характерни за тях са високото качество на звука, ниски разходи за закупуване на апарат и поддръжка му и неоспорима сигурност и надеждност на захранването.

Избирайки стационарен телефон за дома или офиса, се спестяват значителни средства. За функционирането му е необходима най-обикновена наземна връзка, а цените на апаратите са изключително ниски и достъпни.

 Надеждността на стационарните телефони е много по-голяма от тази на мобилните и безжичните. При тях не съществува вероятност батерията да „падне“, обхватът да се загуби или сигналът да е лош. При спешни и неотложни обаждания са незаменимо средство за комуникация.

 


Най-голямото предимство на стационарния телефон е захранването му. При липса на ток или лоши метеорологични условия, те работят ефективно и безотказно. Захранват се директно от телефонната линия и по всяко време са достъпни и гарантират надеждна връзка.

 Съвременните стационарни телефони са разработени, за да бъдат от полза в офиса и дома. Чрез функциите, които притежават, те улесняват работата и създават комфорт при употреба в дома. Позволяват повторно избиране на последния номер, заключване на набирането, регулиране на силата на звънене и монтаж на стена.


© 2003-2019 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX