Nippon.bg Nippon.bg

Меню

Изложбена зала "Toshiba" - Пловдив

Като официален представител на Toshiba за България, Биттел е създал специална изложбена зала, в която контрагентите имат възможност да разгледат всички модели климатици и климатични системи, които се предлагат на българския пазар. Шоуруумът е луксозен, елегантен и уникален за България, защото компанията държи не само на високото качество на продуктите, но и на индивидуалния стил.


 

Изложбена зала "Daikin" - Пловдив

Биттел е официален представител на Daikin за България. Поради тази причина в базата на Биттел е отредено специално място за климатични системи с марка Daikin, които всеки заинтересован може спокойно да разгледа. Климатична техника Nippon е изложена в същата зала. Марката е създадена от компанията и се е доказала на българския пазар с високото си качество и функционалност.


 

Изложбена зала "Телекомуникации" - Пловдив

Биттел разполага със специална изложбена зала за всички търговски марки, които внася и дистрибутира на българския и европейския пазар. Продуктите са аранжирани тематично, като всяка марка е стилно разположена в стъклена витрина. Специално място е отредено за телекомуникационните продукти с марка Panasonic, Gigaset и Alcatel.


 

Изложбена зала "Домофони" - Пловдив

В отделна секция са подредени домофонни системи и системи за контрол на достъп с марка Nippon и ACI Farfisa. Всеки клиент има възможност да разгледа обстойно моделите и да получи компетентна информация за тях. Професионалният екип на Биттел ще извърши тестване на всеки избран продукт.


 

 Изложбена зала "Мебели" - Пловдив

В базата на Биттел на площ от 700 кв. м. е разположена ексклузивна изложбена зала за мебели и обзавеждане за дома и офиса. Шоуруумът е разделен на различни секции, а продуктите са подредени със стил. Основните принципи на Биттел са висококачествени продукти и компетентно обслужване, затова предоставяме възможност на клиентите да разгледат всеки един продукт и да се убедят в качеството на мебелите.


 

Изложбена зала - София

Голяма част от продуктовия асортимент на компанията е изложен и подреден в просторните и светли зали, което предразполага клиентите към спокоен, прецизен и оптимален избор на продукт. Интериорният дизайн на цялата база в София изпъква с елегантност, лукс и изящество, а качеството на предлаганите продукти е утвърдено и доказано с времето.


 

Изложбена зала - Варна

Изложбената зала в град Варна е светла, просторна и добре аранжирана. В нея са стилно подредени голяма част от продуктите, които Биттел предлага. Клиентите имат възможността да се докоснат до удобството и качеството на изложените мебели, както и да се посъветват със служителите на компанията относно различните видове техники и оборудване. С годините Биттел е изградила собствен стил във всяко едно отношение, който вече се е наложил като емблематичен за компанията.


 

© 2003-2020 - Bittel Всички права запазени. Онлайн решаване на спорове
Дизайн и програмиране: StudioX